25 Şubat 2023 Cumartesi

Her Kalp Kırılır - Colleen Hoover


Evet, bu kitapla birlikte Çirkin Aşk kitabı yerini Her Kalp Kırılır'a bırakıyor kalbimde.️ Benim için okuduğum en güzel CoHo kitabı bu oldu. Belki bazı duyguların ve yaşanmışlıkların etkisidir bilmiyorum ama bu kitabın yeri bende daima ayrı kalacak... Beyah sağlam bir fakir ve mağdur edebiyatı ile hayatıma girmiş olsa da sonlara doğru biraz daha sinir olma hissim azaldı. Bitmedi, azaldı sadece.

Yorumlarda herkes Samson için fikir edinmiş ve sonunda haklı çıkmış ama benim hiçbir tahminim yoktu ve oldukça şaşırdım... Beyah, annesinin öldüğünü söylemediği her an kafayı ayrıca yedim tabii... Kitaptan bahsetmek gerekirse de eğer annesinin ölümünden sonra hayatını idame ettirmesi imkansız haline gelen Beyah uzun süredir görmediği babasını arayarak yanına gitmek istediğini söyler. Gittiğinde ise bazı değişiklikler vardır, babası evlenmiştir ve Beyah bir üvey kardeşe, Sara'ya sahiptir. Neyse ki şu üvey anne işkencesi ya da üvey kardes katakullisi kitabı okumadığım için kendimi şanslı sayıyorum. Neyse, gittiği yerde tanıştığı Samson ile aralarında zaman içerisinde değişik bir ilişki dinamiği oluşan Beyah hayatında daha önce hissetmediği duygular hissetmeye başlar. Ancak bu noktada Samson'ın o gizemli hali devreye giriyor. (Hoover gizemli tip seviyor, buna eminim artık)

 Hayatı hakkında tek kelimeye etmeyen Samson'ın sırları ise beklenmedik bir anda, ikisinin en özel anında patlak vermeye başlıyor... Gerisi kitabın zaten konusu olduğu için, okuyun ve okuyun demekten asla çekinmeyin. Ben gerçekten çok ama çok sevdim.




Sevgiler,
Zencefilly

0 Yorumlar:

Yorum Gönder