25 Şubat 2023 Cumartesi

Film Tavsiyesi: Kilitsiz

Herkese selaaaam! 
Yine taptaze bir film tavsiyesi bırakmaya geldim. Üstelik bu son zamanlarda izlediğim en güzel son dakika golleri olan ve aslında günümüz sorunlarına taşlar atan bir filmdi. 

KİLİTSİZ...

Bir gün eve otobüsle dönen Lee Na-mi otobüste telefonunu düşürür. Ertesi gün uyandığında karşı taraf telefonunu bulduğunu, istediği zaman telefonu teslim edebileceğini söyler ve buluşmak için sözleşirler. Buluşmaya yakın telefonu getirmesi beklenen kişi ''ekranın camını kırdığına, telefonu tamirciye bıraktığına ve tüm ücreti karşıladığına'' dair bir mesaj bırakır ve Lee telefonu buradan almaya gider. Bu andan itibaren hayatında akıl almaz şeyler olmaya başlar. Önce telefonundan mesajlar atılmaya başlanır ki bunları kendisi atmamaktadır. Ardından tüm gizli bilgileri ortalıkta dolaşmaya başlamaktadır. Kısa süre sonra hacklendiğini anlayan Lee telefonun ekranını tamir eden kişiden yardım ister, yani her şeyin sebebi olan ama bilmediği o kişiden... 

Bu film dolaylı yoldan sosyal medya hastalığının, hayatımızdaki her şeyi sosyal platformlara yükleme isteğinin ne büyük bir bağımlılık olduğuna dair harika bir film olmuş diyebilirim. Özellikle sonlarda gerim gerim gerildik biz izlerken :) Benim ilk Kore yapımı filmlerimden de bir tanesi oldu ayrıca ama oyunculuklar, her şey harikaydı. 

Tavsiye olarak bırakıyorum, izleyeceklere keyifli seyirler dilerim! ^^ 


Kaynakça: Görsel Netflix sitesinden alınmıştır.





Sevgiler,
Zencefilly

0 Yorumlar:

Yorum Gönder