6 Nisan 2023 Perşembe

Film Tavsiyesi: Murder Mystery 2

Adam Sandler ve Jennifer Aniston'ın başrollerinde olduğu Murder Mystery ikinci filmi ile bu ay Netflix üzerinden izleyicilerle buluştu. O keyifli ve komik maceraların üzerinden geçen 4 senenin ardından yeniden evliliklerine şahit olduğumuz, güldürme başarılarından bir şey kaybetmedikleri bir film olmuş. Hatta bu konunun, bu hikayenin ikincisi biraz fazla olmayacak mı diye düşünürken bence ikinci film > birinci film durumunu yaşadım. İkinci film çok daha dinamik ve keyifliydi. İlk filmi de çok sevmiş ve hiç sıkılmamış olan benim için oldukça güzel bir filmdi ^^ ama benim çokkkk büyük bir Jen hayranı olduğumu belirtmem gerek, onun başrol olduğu bir işe benim hayran kalmamam biraz zor, onu yeterince gördüğüm her şey güzel :) 

Bu filmde de ilk filmde tanıdığımız Mihrace'nin evleneceği haberi geliyor ve bu düğünü hem tatil hem de eğlence olarak gören çiftimiz buraya gidiyor. Ancak burada hiç beklenmeyen felaketlerin birbiri ardına geleceğinden habersiz tatil de yapacaklarını düşünen ikili için işler hiç de öyle değildir. Gittikleri her yere felaketleri de peşi sıra götüren çift burada da ardı arkası kesilmeyen cinayetlerin içerisinde bulur kendini. Eski polis olan Nick'in polis zekası ile onu bütünüyle tamamlayan, harika karısı Audrey yine farkında olmadan muhteşem bir best couple olmayı başarıyor ve bir şekilde işlerin içinden kurtuluyor. 

Bu keyifli filmi kaçırmayın ve mutlaka izleyin derim! Gerçekten hem güldüren hem de eğlendiren aynı zamanda da akıp giden bir film. Görseller şahane, diyaloglar yeterli, görüntü muazzam! 


Görsel kaynak: https://images.kinorium.com/movie/poster/2809427/w1500_51556998.jpg




Sevgiler,
Zencefilly

0 Yorumlar:

Yorum Gönder