6 Nisan 2023 Perşembe

Film Tavsiyesi: Murder Mystery

 İkinci filmi çıktıktan sonra sosyal medyada hayli popüler olan Jennifer Anniston ve Adam Sandler gibi harika iki ismin başrol olduğu bir filmden bahsedeceğim. Komedi ağırlıklı, sürekli tebessüm ettiren, ara ara da gerçekten güleceğiniz bir filmdi. Özellikle çekimlerini çok beğendim, akıp giden ve keyif veren bir ambians vardı. 
Jennifer Aniston ile Adam Sandler bence harika bir ikili olmuş. Enerjileri, karakterleri birbirlerine gerçekten çok yakışmıştı. 

                                         
Tatlı ama maddi imkanlarında kısıtlılığı olan 15 yıllık karı koca olan Audrey ve Nick yıllardır hayallerinde olan Avrupa tatilini beklerken 15 yılı geride bırakmıştır. Bir akşam kocasına sitem eden Audrey bu konudaki üzüntüsünü dile getirirken eşi buna çok üzülür ve plansız bir şekilde onu tatile götürür. Ancak bu tatil daha uçak yolculuğunda süreci değiştiren olayların başlangıcını getirir. Önce uçakta tanıştıkları insanın tatil programlarında değişikliğe sebep olması ardından gittikleri yerde ardı arkası kesilmeyen cinayetlerin içinde hem kendilerini aklamak hem de olayı çözmekle uğraşan çiftin muhteşem eğlenceli sürecini izliyoruz.

Film 1saat 30dakika sürüyor. Yani çok uzun bir film değil, şans verilirse pişman olunmaz diye düşünerek tavsiye olarak bırakıyorum! 

1. Görsel link: https://www.tvinsider.com/show/murder-mystery/





Sevgiler,
Zencefilly

0 Yorumlar:

Yorum Gönder