20 Mayıs 2023 Cumartesi

Film Tavsiyesi: Mother

Jennifer Lopez desem, film desem, gerilim desem... Ne dersiniz? Dün spontane bir şekilde açtığımız filmi sonuna kadar heyecanla, gerilimle, yer yer de duygulanarak izledim. Jennifer Lopez gerçekten bir efsane çıkartmış ortaya. Mimiklerini ve sahnelerini büyük bir hayranlıkla izledim gerçekten! 

Görevi nedeniyle kızından doğumunun hemen ardından ayrılmak zorunda kalan bir annenin yaptığı anlaşma sonucu her sene kızından haber alması büyük bir felaketi erkenden öğrenmesine sebep olur. Kızının izini bulan düşmanları kızını kaçırma teşebbüsünde bulunur ve bunda da başarılı olur. Evlatlık edinen ailesinin perişan olması üzerine harekete geçen ve öz annesi olduğuna dair kimliğini gizli tutarak kızını kurtarmaya çalışan muazzam bir anne rolü. 

Özellikle anne-kız birbirlerini tanımaları ve duygusal paylaşımları inanılmaz etkileyiciydi. Sonu da tatmin edici bir son olsa da benim için buruk, duygusal bir sondu. Ama Lopez'in o iddialı oyunculuğu için değer miydi derseniz evet değerdi. 
Mutlaka tavsiye ederim.


Görsel kaynakçası için tıklayınız.




Sevgiler,
Zencefilly

5 Yorumlar:

  1. Jennifer lopez iyi bir oyuncu ve oynadığı her filmde farklı bir aurasi var, kaleminize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. tamam izlerim lopez severim gerilim de :)

    YanıtlaSil
  3. Bazen düşünmeden, hemen filmi açmak gerekiyor böyle. Riskin sonucu güzel bir film denk gelmiş.

    YanıtlaSil
  4. hemen izledim çok sevdim saol, son yazımda bir dolu iyi dizi vaar :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir film ama bazı yerlerinde sıkıldım biraz:) Jennifer Lopez oyunculuğunu severim, çok güzel oynamış bence:) Sonu duygusaldı benim için:)

    YanıtlaSil