22 Haziran 2023 Perşembe

Film Tavsiyesi: Extraction 2


Çok tarzım olmamasına rağmen ilk filmini izleyip çok beğendiğim Extraction'ın sonu beni çok üzmüş ve haliyle ikinci bir film beklememiştim. Bence ilk filmde bititmeyi düşündüler ancak gelen yoğun beğenilerle devam ettirdiklerini düşünüyorum ki bence çok da güzel bir karar olmuş. Bunu kolay kolay söylemem ama ikinci filmi birinci filminden bile kat be kat harika olmuş. 2 saatin nasıl geçtiğini anlamadım bile... Çok, çok, çok iyiydi.

İlk filmde ağır yaralanan Tyler iyileşme sürecinin ardından kimsenin bilmediği (?) bir yerde inzivaya çekilir. Burada iyileşmek için kendine zaman ayıran Tyler'a uğrayan davetsiz bir misafir eski karısının kardeşinin başının belada olduğunu, çocuklarıyla birlikte kurtarılması gerektiğini söyler. Eski baldızı çocuklarla beraber psikopat kocasının yanında, nezarethanede hem ruh hem de beden hapsinde tutulurken oradan nasıl kaçırılabileceğine dair yollar bulmaya başlar. Tyler'ın en büyük şansı ise şüphesiz harika yol arkadaşlarının olmasıydı bence. 

Bu zorlu ve kayıplara mal olan mücadeleyi izlemenizi eğer aksiyon filmleri seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim, gerçekten çok güzeldi. Eh, 3.filmin de duyurusu yapıldı bu arada, geliyor gelmekte olan... :)



Kaynakça: Görsel www.beyazperde.com sitesinden alınmıştır.




Sevgiler,
Zencefilly

4 Yorumlar:

  1. Filmi hiç bilmiyordum, konusu ilginç görünüyor. Ben Uzak Doğu yapımlarından kopamadığım için izler miyim bilmiyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. Hiç bilmiyordum ama şimdi merak ettim bakacağım ama önce ilkine sanırım ya sırayla izlemezsem içim rahat etmez. 🙈

    YanıtlaSil
  3. izliycem ben deee :) son yazımda yine bi dolu dizi vaar :)

    YanıtlaSil
  4. Aksiyon, macera filmlerini aşırı seviyorum, her dakikası ayrı heyecan:))) Serilerin genelde ilk filmlerini daha çok severim ama bu seride ikinci filmi daha çok sevdim:) Özellikle cam sahnesi çok hoşuma gitti:) Yalnız film direk John Wick'i hatırlatıyor, ona benzetmeye çalışmışlar:) Chris Hemsworth hayranlığım biraz fazla:)))

    YanıtlaSil