2 Temmuz 2023 Pazar

Film Tavsiyesi: Moonfall

Güzel bir akşam... Terasta içilen kahvenin yanına bir de film eşlik etti yine bu akşam bize. Bu ara hiç izlemediğim kadar film izlediğimi fark ettim ki ben normalde dizici bir ruha sahibim ama sanıyorum ki aşk bazen insanı evirebiliyor.🥲 Hala dizici ruhumu taşıyorum elbette ama filmlere karşı olan tutumum epey yumuşadı. 
Ah neyse, nereden geldik buralara? Bu akşam izlediğimiz filmden bahsetmek istedim aslında kısaca. 

Moonfall. 
Prime Video üzerinden izledik filmi, gerçekten merak ediyorum bu film nasıl tutulmadı ya da İMDB puanı neden 5,1'de kaldı? Gezegen temalı bilim kurgu filmlerinden çok çok farklı bir yanı vardı bu filmin. Ayın yörüngesinden ayrılmaya başlamasını izliyoruz. Sistem bozuldukça dünya üzerinde korkunç yan etkiler görülmeye başlıyor. Yer çekimi sisteminin bozulması, göktaşlarının dünyaya sürekli olarak düşmesi, denizlerin yükselmesi ve tsunami oluşması gibi... En sonunda da dünya üzerinde oksijen sistemi tükenmeye başlıyor ve insanlar oksijen tüpleri ararken buluyor kendini... Buraya kadar evet hep izlediğimiz filmler gibi diyebilirsiniz ama tam olarak bu noktada işler değişiyor ve muazzam bir şekilde yapay zekaların gücüne bağlanıyor. Ben filmi gerçekten çok ama çok beğendim. İzlenmeye kesinlikle değer diyorum, ve yazıyı tamamlıyorum. 🎬

Kaynak: görsel Prime Video'dan alınmıştır. 




Sevgiler,
Zencefilly

5 Yorumlar:

  1. bunu izlemedim peki bi bakayıms :)

    YanıtlaSil
  2. Prime üyeliğim var. İzleyelim o zaman:) Normalde tıklar mıydım bilmem ama bu yazı ikna edici oldu:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Bu filmi izlememişim, merak ettim:))) Bu ara geceleri film izliyorum hep ama birkaç gündür izlerken uyuyakalıyorum:))) Bu filmi de listeye ekledim:))) Emeğine sağlık canımmm:)))

    YanıtlaSil
  4. Tam bu noktada işler değişiyor dedin ya film ilgimi çekti :)

    YanıtlaSil
  5. Bu filmin adını bile duymamıştım merak ettim şimdi izlenecekler listeme ekledim 👍

    YanıtlaSil