31 Ağustos 2023 Perşembe

Hoşgeldin Eylül

 

Kendimle ilgili diyebileceğim en belirgin olgu benim kesinlikle yaz insanı olmadığım... Sıcağın o vıcık vıcık haliyle gerçekten hiç anlaşamıyorum. Ne bir iş yapılıyor ne başka bir şey. Temmuz başından beri resmen Eylül ayı için şafak sayıyorum fakat hava durumu listesine bakınca anladığım şey Eylül' ayının 15 günü de yüksek sıcakla devam edecek. Kış olur, ilkbahar olur, sonbahar olur ama yaz değil benim mevsimim.🤭 seneye eve kesinlikle bir klima, bende koca yazı karşısından ayrılmadan geçireceğim, demedi demeyin. Yemek yapmak mı?! O zaten tam bir işkence. 


Her neyse. Bu kadar karamsar olmak yeter. An itibariyle yaz bitti. Artık sonbahar mevsimindeyiz. Bunu hatırlamak, hissetmek bile heyecan veriyor. Rüzgarla sararıp dökülecek ağaçları heyecanla bekliyorum!🍂 Eylül ayında havaların serinleyeceğine olan inancımla beraber rutinimi de sıkılaştırmayı planlıyorum...Eğer yapabilirsem! 


Güzel bir eylül olsun.

Hafif bir rüzgar ve belki biraz yağmur...

Dökülen yapraklar ve erken batan güneş...




Sevgiler,
Zencefilly

4 Yorumlar:

  1. Eylül ekim kasım sevdiğim üçlü. Sonbaharı çok severim. Yaprakların sararıp dökülmesi güzel manzaralar oluşturuyor. Bu yıl sanırım herkes yazdan bıkmıştır. :)

    YanıtlaSil
  2. eveey en güzel mevsiiiim :)

    YanıtlaSil
  3. O kadar katılıyorum ki sana, kesinlikle yaz insanı değilim ve insanlar nasıl ayılıp bayılıyor bu yaz mevsimine asla anlayamıyorum. :)

    YanıtlaSil
  4. Ben Yaz mevsimini çok seviyorum, en sevdiğim mevsimdir:))) Bu sene sıcaklar aşırı bunalttı hepimizi, o konuda sana hak veriyorum:) Genelde hep üşüyen bir insanım, o yüzden sıcağı seviyorum:) Eylül serinliği de ayrı güzel:) Eylül ayı şans getirsin hepimize canımm benim:)))

    YanıtlaSil