10 Aralık 2023 Pazar

Zencefilly 1 Yaşında!

 


Son birkaç gündür bugün yazacaklarımın ne olacağı üzerine düşünüyordum. Acaba nasıl bir giriş yazsam, nelerden bahsetsem veya nasıl bir sonla bitirsem yazıyı diye aklımda binlerce soruyla cebelleşip durdum. Nihayetinde tam şuan, gün bitmeye yakın iken öylesine, arkada sevdiğim müzik listemden müzikler sırayla çalarken içimden geldiği gibi yazmaya çalışacağım. Yazı fazla uzun olursa kimse ilgilenmez, bir süre sonra sıkılır. Çok kısa olsa pek duygusuz durur. Ne yapacağız o zaman bu işi? Ne yapacaksak yapacağız, madem mesele burada anıları toplamak ve ölümsüzleştirmek. O zaman haydi bakalım. 

Bu yazı benim için tüm yazılardan daha değerli. 7 senedir blog yazıyorum, blog işleri alıyorum ve bu alanda çalışıyorum. Ancak 7 seneye sayısız blog sitesi sığdırmış birisi olarak sonu hep hüsran oldu. Ya temasını sevmedim, ya düzeni tutturamadım ya da içerikte farklılığa ihtiyaç duydum. Belki küçük değişimlerle istediklerime ulaşmam mümkündü ama ben hep yaktım, hep yıktım... Bugün o emeklerimi düşününce üzülmediğimi söyleyemem belki ama şuan burada 1.yıl yazısını yazmama sebep olan da buydu. 
Gitmelerim...

Bir gün bu durumdan sıkıldığımı hissettim. Değiş değiş nereye kadar dedim. Hiçbir anın kalıcı olmuyor, yazdıkların ölümsüzleşmiyor, kendin yazıyorsun, bazen saatler harcıyorsun ama birgün geldiğinde hepsini hiç acımadan siliyorsun dedim. O gün... Yani 10 Aralık 2022 gecesi bunun son olduğu yönünde kendimle anlaştım. Evet blog tarafında çok aktif bir yıl geçirmedim, instagram'da her gün paylaşım yapan biri olsam da buralar çoğunlukla öylece bekledi. Ama vardı. Benimleydi. Buraya eskisinden daha sık uğrayacağım. Çok yoğun çalışıyorum, şuan birkaç farklı iş alıyorum ve bazen gerçekten aynaya bakmayı unuttuğum günler oluyor. Hatta geçen hafta kahvaltı etmeyi akşamüstü fark edip yemek işini akşama bıraktım ve resmen öğün birleştirmesi yaptım. Dolayısıyla buralara gelişim biraz gecikebiliyor. Ancak hayatımda da bir şeyleri düzene koymak gibi planlarım var. Afaki bir tarih ya da 1 Ocak dememi bekliyorsunuz değil mi? 

cıks...

direkt yarın :) evet. Benim tarafta işler bir miktar çığrından çıktığı için bunlara el atmam gerek. Bu durum aynı zamanda buralarda daha aktif olmama da vesile olacak diye umuyorum. 

Ama şimdilik teşekkür ederim. Bu yolculuktaki en büyük destekçim, yol arkadaşım, sırdaşım olan eşim... Bana güvenen ve haydi diye sırtımı sıvazlayan dostlarım ve daha niceleri... Dilerim nice seneler kutlarız. Ama şimdilik 1. yaşın kutlu olsun canım Zencefilly!

7 Yorumlar:

  1. Nice bol yazılı seneler olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Canımmm benim tebrik ederim😊 Daha nice yıllar burada olursun inşallah😊 Yazdığın bazı cümleler bana o kadar tanıdık geldi ki, kendimi gördüm diyebilirim😊 İnstagramdaki paylaşımın da beni çok mutlu etti, bunun için ayrıca teşekkür ederim😊😘🥰
    Konuştuğumuz gibi arada sana küçük tatlı baskılar yapabilirim daha çok burada olmanı istediğim için, tabii ki bunaltmadan😊
    Çok seviliyorsun, iyi ki seni tanımışım😘😍

    YanıtlaSil
  3. NİCE HAYIRLI YILLAR DİLİYORUM.. Sizin vesilenizle baktım benimde 27.04.2021 başlangıç tarihiymiş :)

    YanıtlaSil
  4. Ay ne güzel. Nice seneler yazmanız dileğiyle :)

    YanıtlaSil