31 Ocak 2023 Salı

Ocak - 2023 Neler Okudum?

 Ocak ayı benim için değişik bir ay oldu. Çünkü yarısından çoğu aldığım kitapların kargoya verilmesi ve teslim edilmesini beklemekle geçti. Öyle ki elimde okunmamış kitap bırakmamıştım. Beklerken hediye gelen Çok Yorgunum ve Hayallerine Sarıl kitaplarına okudum ama neyse ki sonunda tarzım olan canım kitaplarım geldi ^^ bundan sonra bol bol paylaşırım. Hal böyle olunca 15 gün içinde okuduklarım bu şekilde oldu. 


En sevdiklerim ise sırasıyla; Çarpık Aşk, Güçlü Olduğumuz İçin Bizim Başımıza Geldi ve Keşke Gerçek Olsa kitaplarıydı. Özellikle Çarpık Aşk Twisted serisini merakla bekliyorum, umarım arayı açmadan yayınevi kitapların çeviri ve satışını yapar, büyük bir merakla bekliyorum! 
Güçlü Olduğumuz İçin Bizim Başımıza Geldi kitabını zaten bir önceki yayında (dilersen tık tık) anlatmıştım, benim gibi kanseri görmüş, kayıp vermiş biri için kolay bir okuma olduğunu söyleyemem ama çok başarılı olduğu gerçeğini bu bilgi değiştiremez. Keşke Gerçek Olsa benim çok sevdiğim ve Çarpık Aşk'ı da beraber okuduğum çok değerli bir arkadaşımdan hediye geldi. Ben Marc Levy merak ediyorum deyince beni tam bir Levy yağmuruna tuttu. Sonra Keşke Gerçek Olsa kitabını alıp yollayınca hiç beklemeden alıp okudum. Yazarın okuduğum ilk kitabı olmasıyla beraber gerçekten çok çok beğendim dilini. Hala bile Lauren ve Arthur'u unutamadım, sonra gittim yazara mail attım, neyse ki olayın yarım kalan sonu aklında neymiş, öğrenmiş oldum hehe! ^_^ 

Neyse, Şubat gümbür gümbür gelecek efendim, 28 gün olması bizi yıldıramaz ve yıkamaz! ^^ 

Siz neler okudunuz, en çok hangi kitabı sevdiniz? Paylaşmak isterseniz yorumlarda buluşalım. *kalpkalpkalp*




Sevgiler,
Zencefilly

4 Yorumlar:

  1. yani bu kitaplardan en çok tavsiye ettiklerin hangileri? bir de bu fotideki yerli yazar ve kitapları öğütlüyor musun? en sevdiğim 3 tane demişin ya onlar mı yanii? okumak için seçcem de ondan soruyom :)

    YanıtlaSil
  2. ben sadece 1 kitap okuyabildim bu ay :=(

    YanıtlaSil
  3. Vuhuuu onbeş günde neler neler okunmuş öyle, fotoğrafta kitapların görünüşlerini de pek sevdim bu arada. :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzeller:)Birkaçını not aldım.

    YanıtlaSil